sunnuntai 16. elokuuta 2015

Puolikuntoinen pistelijä

Kuten kuvasta näkyy tämä pistelijä kärsii kipeästä ranteesta. :/ Kolottelee aika mukavasti, mutta itse aiheutettuahan tuo on. Mitäs on tullut pisteltyä pistoja viimeiset kaksi viikkoa oikein urakalla. Hih.. :) Mobilatia ja rannetuki ranteeseen, ja pistely taas jatkuu. Eikun, kyllä tässä on joutunut pikkasen hidastaan, että käsi taas saadaan kuntoon. Vaikeaahan on olla pistelemettä, kun olis niin hyvä mood:i päällä. 

Eilen valmistin ranteestani huolimatta siskon ihanalle hurmuripojalle pienen autoaiheisen työn. Löysin netistä ohjeen, mutta kuvanlaatu oli aika huono, joten jouduin itse pähkäileen suurimman osan työstä. Kehystän tämän vielä jotenkin, laitan sitten vielä uudemman kuvan, kun olen saanut sen tehdyksi. 

The Word Of
Cross Stitching


Eilen rakas mieheni osti minulle tämän ehkä parhaimman englantilaisen ristipisto-aiheisen lehden, kun kävimme tekemässä viikonlopun ostoksia isommassa kaupassa. Tässä linkki lehden Facebook sivuille; The World of Cross Stitching. Eilinen ilta meni tätä ihanaa lehteä selaillessa ja suunnitellessa tulevia töitä. Olin ristipistotaivaassa.. Heh! :) Pyysinkin mieheltäni, että hän tilaisi tämän lehden vuosikerran minulle joululahjaksi. Täytyy vielä muistutella joulun alla asiasta.. ;) 



Ristipistoilu-aiheita etsin myös tyttöni kummien lahjoittamasta 
Beatrix Potterin Petteri kaniinin satumaailma -kirjasta. Poikani 4 v. on varsin innokas Petteri kaniinin tarinoiden kuuntelija ja itsekkin nautin kovasti noista yhteisistä lukuhetkistämme. Tyttöni 2 v. ei vielä malta kovin hyvin pysyä paikoillaan, kun äiti lukee satuja. Lähinnä yrittää kääntää sivuja ennen aikojaan.. :D 




Alla olevan kuvan saattelemana toivotan teille kaikille oikein rentouttavaa sunnuntaita!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti