keskiviikko 19. elokuuta 2015

Keskeneräiset työt


Pahoittelen pientä bloggaustaukoa. Olen ollut niin erään ristipistotyön lumoissa, etten ole päässyt kirjoittelemaan tänne mitään. :) Työ onkin viimeistelyä vaille valmis, laitan kuvan siitä sitten. Tarkoituksenani oli kuvata koko työn valmistuminen alusta loppuun työvaihe työvaiheelta, mutta intouduin niin kovasti etten ole muistanut ottaa kuin muutaman kuvan.

Kuten otsikkokin kertoo minulla on muutamia ikuisuusprojekteja, joita en vain saa tehdyksi loppuun. Välillä vain tulee ihan pakko saada laittaa sivuun työ, jota on tehnyt tovin ja odottaa uutta kipinää jatkaa sitä. Esimerkiksi tämä pienehkö pöytäliina. 


Huomaatte, että tämä työ on miltei valmis viimeistä nurkkaa, jälkipistoja sekä liinan reunojen ompelua lukuun ottamatta. Tähän asti tämä työ on vienyt noin 20-24 työtuntia. Vielä ehkä noin 4-6 työtuntia jäljellä. Alla tarkempi kuva kukasta.


Minulla seuraavan lainen kukkatyyny ja nalle-taulu muutamaa pistoa, kehystystä ja ompelua odottelemassa. On myös monia aloittamattomia valmispakkaus töitä, joissa aiheena linnut.Maanantaina tuli käytyä Pitsi & Palmikossa hakemassa lankoja ja sekä aidakangasta uutta työtä varten, jota nyt olenkin tehtyt ihan intopiukeana kipeästä kädestä huolimatta. Tykkään todella paljon tuosta liikkeestä palvelun ja hyvän lankavalikoiman vuoksi.

Saimme tämän häälahjaksi poikamme taiteilijakummitädiltä. 

Rauhallisia ja lempeitä unia kaikille!